Joey Hartkamp

Joey Hartkamp de zanger uit Arnhem die sinds zijn debuut in september 2013 door vele de titel van ‘Rijzende ster’ krijgt, is in een sneltreinvaart bezig om met zijn energieke en spetterende optredens heel Nederland te veroveren. In oktober 2017 werd de zanger bekroond met een Buma NL Award als Grootste Talent.

Al op jonge leeftijd was Joey bezig met muziek. Zo zong hij in het koor van o.a. Frans Bauer, Marianne Weber en Koos Alberts en vanuit stichting Conamus ontving hij twee keer een uitnodiging om Nederland te vertegenwoordigen op het Golden Star kindersongfestival in Roemenië. Daar won de zanger de prijs voor ‘Best Vertolkt’ liedje.

Zijn carrière startte officieel in maart 2013 toen hij meedeed aan het programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ van SBS6. Het zorgde ervoor dat Joey onder andere werd uitgenodigd door Shownieuws en om live te zingen bij ‘De Wereld Draait Door’. In september debuteerde hij met zijn eerste single ‘Geen Nacht Meer Zonder Jou’ waarmee hij meteen hoge ogen wist te gooien.

Inmiddels is Joey niet meer van het podium weg te denken en treed hij op door heel het land. Ook op tal van grote evenementen heeft hij inmiddels dikwijls bewezen een rasechte artiest te zijn. Zo stond hij onder andere op het podium van het Mega Piraten Festijn, DutchValley, Muziekfeest op het plein en in het Gelredome.

Met zijn singles ‘Hoor Je M’n Hart’ en ‘Ik Vind Je Sexy’ en ‘Ale Ale Ale’wist Joey vooral in het land met zijn eigen geluid échte feesthits te scoren en inmiddels worden de liedjes luidkeels meegezongen.

Een ding is zeker..Met deze rasechte zanger én entertainer is het gegarandeerd feest!

 

Event List